Ik wil van mijn verslaving af

Dordrecht, de oudste stad van Nederland! Al sinds oudsher is Dordrecht een stad vol bedrijvigheid. Of je nou een ondernemer bent, in de landbouw werkt of op kantoor zit: er gebeurt veel in Dordrecht! Deze bedrijvigheid biedt kansen, maar het brengt ook druk met zich mee. Stress, haast, files of juist werkloosheid zijn belangrijke thema’s in een stad. Sommigen hebben daarom een uitlaatklep nodig. De één vindt deze rust in een wandeling door het oude centrum van Dordrecht of door de natuur van de Biesbosch, maar de ander zoekt deze ontspanning in middelengebruik of -misbruik.

Ook bij Ready for Change in Rotterdam zijn we goed bekend met stadse drukte. Bekend om het gezegde ‘niet lullen maar poetsen’, staat hard werken gelijk aan succes. Maar dat hoeft niet altijd stress op te leveren! Sterker nog, het levert juist enorm veel voldoening op als je energie in de goede dingen stopt.

Bij Ready for Change, één van de bekendste verslavingsklinieken van Rotterdam, helpen we jou hiermee. Het is best hard werken om na een verslaving weer gezond te gaan leven. Maar, naast hard werken zijn ook momenten van rust en bezinning zijn belangrijk. In onze verslavingskliniek in hartje Rotterdam, niet ver van Dordrecht, helpen we jou graag om duurzaam van je verslaving af te komen. Voor én samen met jou.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change