Onze vestiging 

 
Anonieme locatie in het hart van Rotterdam
 
 
MELD JE NU AAN VOOR EEN INTAKEGESPREK
 
Persoonlijk en betrokken
Korte
wachttijden
Ambulante verslavingszorg
Ambulante
Detox
Vergoed door zorgverzekeraar
Hoog slagings-percentage

Verslavingskliniek

met ambulante zorg

We bieden in onze verslavingskliniek in Rotterdam alleen ambulante zorg. Dat wil zeggen dat je niet wordt opgenomen. Je komt voor je behandelafspraken naar onze kliniek. Daarna ga je gewoon weer naar huis. We leren je omgaan met je verslaving in je eigen leefomgeving. 

 
Wachttijden

 

Kosten en vergoedingen

 

Geen witte-jassen-kliniek

 

Omdat we ambulante zorg bieden werk je vanuit je eigen omgeving aan je herstel. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij Ready for Change. En dat je weet dat wij er voor jou zijn.

Onze verslavingskliniek is geen witte-jassen-kliniek. We zijn een professioneel en gemotiveerd team. Het personeel is betrokken en iedereen gaat met respect met elkaar om. Er hangt een goede sfeer die je elke keer weer motiveert om de volgende stap naar herstel te zetten. Dit merk je zodra je bij ons binnenstapt.

Kundig en betrokken

Bij Ready for Change werken gedreven en betrokken professionals die je helpen met je verslaving af te rekenen.

Dat zijn onder andere psychologen, GZ-psychologen, psychiaters, verslavingsartsen, sociotherapeuten en ervaringsdeskundigen.

Onze ervaringsdeskundigen weten wat je doormaakt, ze hebben zelf een verslaving overwonnen. Onze professionals en ervaringsdeskundigen maken hét verschil en zetten voor jou graag die extra stap. 

Faciliteiten

We hebben verschillende groepsruimten, behandelkamers en familiekamers waar je je thuis voelt. Ready for Change is een veilige omgeving met het nodige comfort en gemak. Met een plek voor iedereen en er is er ook ruimte om je even terug te trekken, eventueel met iets lekkers uit onze mooie koffiecorner.

Verslavingskliniek in Rotterdam

De verslavingskliniek van Ready for Change bevindt zich aan de Hartmansstraat 11 in het centrum van Rotterdam. Onze locatie is binnen 10 minuten vanaf Centraal Station of Station Blaak bereikbaar en er zijn tram- en metrohaltes om de hoek. Doordat er zoveel bedrijven in dit pand zitten hoeft niemand te weten dat je voor de behandeling van je verslaving komt.

 

Voor parkeermogelijkheden tegen een gereduceerd tarief bij parkeergarage Lijnbaan kijk op: interparking.nl