Leer ons kennen

 
Ready for Change in het kort

Hoe zijn wij begonnen?

 

Ready for Change is in 2008 opgericht vanuit de motivatie om mensen met een verslaving écht te willen helpen, mede door het delen van eigen ervaringen. In de loop der jaren hebben we duizenden mensen mogen behandelen met een bijzonder groot slagingspercentage. Regelmatig ontvangen we positieve berichten van oud-cliënten die delen hoe goed het met ze gaat. Ready for Change heeft zich doorontwikkeld tot professionele verslavingszorg en een ggz-organisatie die zeer goed aangeschreven staat. 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wat willen we bereiken?

Ready for Change helpt mensen met een verslaving en hun dierbaren om de patronen waarin ze vastzitten te doorbreken. Dit doen we door zoveel mogelijk effectief bewezen handvatten aan te reiken, die aansluiten bij hun specifieke hulpvraag. Want leren omgaan met verslavingsproblematiek is mogelijk voor iedereen.

Onze behandelprogramma’s zijn ontwikkeld vanuit de overtuiging dat professionele deskundigheid, ervaringsdeskundigheid en lotgenotencontact belangrijk zijn in herstel en het vergroten van de autonomie.

Erkende  verslavingszorg in
Rotterdam

 

Ready for Change is uitgegroeid tot een professionele zorgorganisatie die vergoed wordt door de zorgverzekering. Doordat een aantal werknemers van Ready for Change weten wat je doormaakt, kunnen ze je persoonlijker helpen op jouw pad naar herstel. Dat maakt Ready for Change bijzonder.  

Ready for Change heeft een verslavingskliniek in Rotterdam. We zitten midden in het centrum en zijn daardoor makkelijk te bereiken.