Nazorg 

 
Langdurig in herstel blijven
 
MELD JE NU AAN VOOR EEN INTAKEGESPREK

 

Nazorg

 

Je hebt de behandeling bijna afgerond. We zijn trots op je en we laten je niet vallen! Je bent clean en nuchter geworden en dit ging je misschien relatief gemakkelijk af. Het kan moeilijker zijn om dit vast te blijven houden nu de intensiteit van je behandeling afgebouwd wordt. Tijdens de nazorg geven wij je de tools om in herstel te blijven en terugval te voorkomen. Nazorg is dus een belangrijk onderdeel van de behandeling. Samen met je behandelaar zoeken we de vorm het beste bij je past.

 

 

Terugval voorkomen 

 

Het is belangrijk om een terugval in gebruik en verslavingsgedrag te leren voorkomen. Het is algemeen bekend dat terugvallen voor kunnen komen. Maar bij Ready for Change willen we je graag leren om te herstellen zonder terugvallen en blijvend clean of middelenvrij te blijven. Jouw herstel in je dagelijks leven goed vorm te geven én aandacht blijven geven is dus heel belangrijk! Gezonde keuzes blijven maken en open zijn naar jouw omgeving zijn sleutels tot jouw herstel. Samen onderzoeken we tijdens de nazorg welke factoren en triggers voor jou belangrijk zijn om niet uit het oog te verliezen. 

Meld je aan voor een intakegesprek

 

De behandeling bij Ready for Change wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Je betaalt alleen je eigen risico. Voor zorg bij Ready for Change hebben we een verwijsbrief van je huisarts nodig.

Zet de eerste stap en meld je aan via het inschrijfformulier. We gaan altijd discreet met je gegevens om.