Online behandeling

Persoonlijke zorg op afstand
 
 
MELD JE NU AAN VOOR EEN INTAKEGESPREK
 

Online behandeling

Wil je behandeld worden voor een alcohol- drugs- of gokverslaving en vraagt jouw situatie om flexibiliteit?

Dan kan de online behandeling van Ready for Change een goede optie zijn. Je hoeft dan namelijk niet naar onze behandellocatie te komen, de zorg vindt plaats op afstand. 

Of de online behandeling past bij jouw persoonlijke situatie en hulpvraag, bespreken we tijdens de intake met elkaar. Hierbij kijken we naar o.a. de ernst van de verslaving en de impact op andere levensgebieden.

Wanneer deze behandeling niet passend is vanuit het oordeel van het behandelteam, dan kijken we samen naar alternatieven. Het kan ook zo zijn dat we je vragen om voor bepaalde afspraken wel naar de behandellocatie te komen, bijvoorbeeld met de verslavingsarts.

Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg met jou. Afspraken worden vaak ingepland op een vaste dag waarbij we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw beschikbaarheid.

 

Meld je aan voor een intakegesprek

 

De behandeling bij Ready for Change wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Je betaalt alleen je eigen risico. Voor zorg bij Ready for Change hebben we een verwijsbrief van je huisarts nodig.

Zet de eerste stap en meld je aan via het inschrijfformulier. We gaan altijd discreet met je gegevens om.