Wat we willen bereiken

Ready for Change is opgericht uit het idealisme om mensen met een verslaving een veilige omgeving te bieden. Waar behandeling geboden wordt die gericht is op abstinentie en herstel. We helpen verslaafden en hun dierbaren om de patronen waarin ze vastzitten te doorbreken. Dit doen we door ze zoveel mogelijk effectief bewezen handvatten aan te reiken, die aansluiten bij hun specifieke hulpvraag. Want leren omgaan met verslavingsproblematiek is mogelijk voor iedereen.

Onze behandelprogramma’s zijn ontwikkeld vanuit de overtuiging dat professionele deskundigheid, ervaringsdeskundigheid en lotgenotencontact erg belangrijk zijn in herstel en het vergroten van autonomie.

Erkende GGZ voor verslavingszorg in Rotterdam

Inmiddels is Ready for Change uitgegroeid tot een professionele organisatie waarvan de zorg vergoed wordt door de zorgverzekering. Doordat een aantal werknemers van Ready for Change weten wat je doormaakt, kunnen ze je persoonlijker helpen op jouw pad naar herstel. Dat maakt Ready for Change anders dan andere instellingen voor verslavingszorg.

Ready for Change heeft een verslavingskliniek in Rotterdam. We zitten midden in het centrum en daardoor makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.