Geen witte jassen kliniek

Omdat we ambulante zorg bieden werk je dus grotendeels thuis aan je herstel. Toch willen we dat je je thuis voelt. Dat je weet dat wij er voor jou zijn. Onze verslavingskliniek is geen witte jassen kliniek. We zijn een hecht en jong informeel team. Het personeel is erg betrokken en iedereen gaat met respect met elkaar om. Er hangt een lekkere sfeer die je elke keer weer motiveert om de volgende stap naar herstel te zetten. Zodra je binnenkomt voel je dit al.

Kundig en betrokken

Bij Ready for Change werken gedreven en betrokken mensen die je helpen je verslaving te beheersen. Dat zijn psychologen, GZ-psychologen, psychiaters, een verslavingsarts, sociotherapeuten en ervaringsdeskundigen. Onze ervaringsdeskundigen weten wat je doormaakt, ze hebben zelf een verslaving overwonnen. Onze professionals en ervaringsdeskundigen maken het verschil. Hierdoor zijn wij anders dan andere instellingen voor verslavingszorg.

Faciliteiten

We hebben verschillende groepsruimten, behandelkamers en een familieruimte waar je je thuis voelt.  Samen sta je sterker in de strijd. Dat is de reden waarom de groepsbehandeling zo goed werkt.

Verslavingskliniek in Rotterdam

De verslavingskliniek van Ready for Change zit in het Thornico gebouw in het centrum van Rotterdam. Onze locatie is binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station bereikbaar en er is een tramhalte voor de deur. Doordat er zoveel bedrijven in dit pand zitten weet niemand dat je voor de behandeling van je verslaving komt.
Voor parkeermogelijkheden tegen een gereduceerd tarief kijk op: https://www.interparking.nl/nl-NL/find-parking/Lijnbaan/