Laden...
Vacatures GGZ & verslavingszorg Vacatures GGZ & verslavingszorg

Kom je bij ons werken?

Een multidisciplinair team met enthousiaste en zeer betrokken collega’s, die hart hebben voor de cliënt en zijn/haar naasten.

Bekijk vacatures

Openstaande vacatures

Hier vind je onze vacatures voor diverse functies in de verslavingszorg:

Over ons

Bij Ready For Change GGZ behandelen we cliënten met verslavingsproblematiek en daarbij veel voorkomende co-morbide klachten. Er wordt gewerkt vanuit de visie dat verslaving een ziekte is, die kan leiden tot verlies van autonomie op verschillende levensgebieden. Het behandelprogramma bestaat voornamelijk uit cognitieve gedragstherapie gecombineerd met elementen uit het 12-stappen programma, ACT, systeem- en schematherapie. We werken kortdurend en vooral klacht- en oplossingsgericht.

Ready For Change biedt ambulante detoxificatie gevolgd door zowel groeps- als individuele behandeling. Inmiddels is Ready For Change een gevestigde naam binnen de Rotterdamse GGZ en staat bekend om zijn effectiviteit en op maat behandelingen, waarbij een oog voor het individu en persoonlijke benadering centraal staan. Het gemotiveerde multidisciplinaire behandelteam is betrokken bij cliënt en collega, een goede sfeer en werkplezier staan hoog in het vaandel.

Lees meer over Ready for Change in ons magazine

‘Ik had van tevoren nooit gedacht dat ik in de verslavingszorg zou gaan werken. Toch wekte het mijn interesse: een bijzondere, brede doelgroep.

Vacatures GGZ & verslavingszorg

Rosa van Rijsingen, psycholoog in opleiding tot GZ psycholoog

‘Ik vind de manier van behandelen bij Ready for Change bijzonder. We hebben een eigen effectieve behandelmethode. Een mix van wetenschappelijk bewezen methodes waaruit wij een eigen therapeutische snelkookpan hebben ontwikkeld. Iedere cliënt volgt binnen deze snelkookpan zijn of haar eigen proces, waar ze met behulp van lotgenoten en behandelaren doorheen gaan.’

Lees het uitgebreide verhaal van Rosa in ons magazine
Lees het uitgebreide verhaal van Rosa in ons magazine

Ik had het idee dat het werken met verslaafden heel zwaar zou zijn. Eng, spannend, maar eigenlijk voelde het meteen heel open en menselijk.

Vacatures GGZ & verslavingszorg

Alejandro Conduto, psycholoog

De vooroordelen die ook ik had over verslaving, waren fout. Ik verwachtte dat de mensen die bij Ready for Change in behandeling zouden zijn allemaal mensen zouden zijn die geen keuze meer hadden. Voor wie behandeling een laatste uitweg zou zijn. Maar niets was minder waar. Ik zag mensen die veel eerder aan de bel trokken en proactief opzoek waren naar hulp. Het gevoel om hier deel van uit te maken, geeft mij heel veel voldoening.

Lees het uitgebreide verhaal van Alejandro in ons gratis magazine
Lees het uitgebreide verhaal van Alejandro in ons gratis magazine
  • Een gezellige sfeer
  • Enthousiast team
  • Een jonge, dynamische en snelgroeiende professionele organisatie
  • Korte lijnen

Open solliciteren

Ben je een HBO/WO opgeleide behandelaar, en heb je relevante werkervaring of interesse in het werkveld? Vind je het leuk om in een jonge, dynamische en snelgroeiende professionele organisatie te werken?

Contact

Neem contact op met Denise Engels (denise.engels@readyforchange.nl) en stuur je CV mee. We gaan graag in gesprek met mensen die zich in dit profiel herkennen!

Heb je hulp nodig bij je verslaving of wil je informatie?

We zijn op werkdagen tussen 08.30- 17.00 telefonisch bereiken op 088-7323942 of meld je direct aan.