help mij

Ben jij Ready For Change?

Realiseer je je: ik heb een probleem? En ben je er klaar voor om daar nu iets aan te gaan doen? Meld je dan bij ons aan, het team van Ready For Change staat klaar om je te helpen. Samen met jou gaan we tijdens onze intake kijken welke behandelvorm het beste bij jouw hulpvraag past. Tijdens de behandeling zal ons team van basis-psychologen, GZ-psychologen, klinisch psycholoog, psychiater, verslavingsarts, sociotherapeuten en ervaringsdeskundigen jou ondersteunen in je weg naar herstel.

Ready For Change is opgericht in 2008. Het is een HKZ-gecertificeerde GGZ-instelling die gespecialiseerd is in de behandeling van verslaving en de onderliggende oorzaken van verslaving. Samen met een team van professionals zijn er verschillende behandelprogramma’s ontwikkeld die aansluiten bij jouw hulpvraag.

Tevredenheidsonderzoek onder cliënten

In hoeverre verwacht je, op een schaal van 0 tot 10, dat je tegen een vriend, familielid of kennis positief praat over je ervaringen met en bij RFC?

%

geeft ons een 9 of hoger

%

geeft ons een 8

%

geeft ons een 7

%

Je kunt je op verschillende manieren aanmelden bij Ready For Change. Zo kun je ons op werkdagen tussen 08.30- 17.00 telefonisch bereiken op 088-7323942 of middels de link hieronder

Na aanmelding via onze website zal een van onze medewerkers de volgende werkdag contact met je opnemen.