Corona maatregelen

Ready For Change doet er alles aan om behandeling te kunnen bieden in een veilige omgeving; veilig voor onze cliënten en medewerkers.

Sinds 1 juni 2020 hebben wij onze werkwijze aangepast, de maatregelen afgekondigd op maandag 28 september 2020 kunnen wij goed waarborgen op deze manier. We gebruiken enkel onze grootste behandelruimtes en hebben de behandeling anders ingericht; 50% op locatie en 50% online, via beeldbellen. Zoveel mogelijk individuele gesprekken zullen in overleg online plaats vinden, in plaats van op onze locatie.

Wij vragen onze medewerkers en cliënten extra alert te zijn op klachten zoals hoesten, koorts/verhoging en verkoudheid. Bij klachten vragen we iedereen om thuis te blijven en gesprekken online plaats te laten vinden. Ook kan het voorkomen dat een face-to-face afspraak onverwachts toch online plaats moet vinden, wanneer een mede-cliënt of medewerker verkouden is. Dit doen we uit voorzorg en we hopen op ieders begrip.

Bij binnenkomst op onze locatie vragen we iedere bezoeker naar eventuele klachten. We vragen bezoekers om geregeld de handen te reinigen met de reinigingsgel, dat overal beschikbaar is. We hebben looprichtingen aangegeven en voor iedere ruimte is een beperkt aantal personen toegestaan.

Het dragen van mondkapjes wordt voor cliënten en medewerkers dringend aangeraden. Binnen de ruimtes van Ready For Change zijn geen mondkapjes vereist.

Heb je vragen hierover? Neem dan contact met ons op.