‘Het dagelijks leven hoeft niet te lijden onder behandeling’

Sandor weet dat door zijn jarenlange ervaring dat veel cliënten baat hebben bij een groepsbehandeling.

Het juiste behandelplan is van groot belang voor het succesvol behandelen van iemands verslaving. Sandor van der Zee werkt al acht jaar als sociotherapeut voor Ready For Change. Sandor:

“Door samen met de cliënt vooraf een behandelplan met concrete doelen op te stellen, sorteren we zoveel mogelijk voor op een behandeltraject die bij de cliënt past. Dit draagt bij aan het succesvol doorlopen van een behandeltraject.”

Sandor vertelt verder: “Deze behandeling kunnen mensen gewoon volgen naast de andere activiteiten in hun dagelijks leven, zoals werk of een gezinsleven. Het is daardoor heel laagdrempeling. Niemand hoeft zich te schamen en we hebben een professionele en vertrouwde cultuur. Iedereen is ook blij dat de behandelgroep weer bij elkaar mag komen. Het fysieke contact is belangrijk, even een praatje in de pauze en bij elkaar zijn. Je moet het uiteindelijk zelf doen, maar we kunnen elkaar wel goed helpen.”

Naast groepsbehandelingen bieden wij ook diverse andere trajecten om effectieve zorg te kunnen leveren. Lees hier meer over onze behandeltrajecten.

⚠ Block "button.php" does not exist