Ik wil van mijn verslaving af

Als inwoner van de snel groeiende stad Zoetermeer ben je bedrijvigheid en het grootse van een stad gewend. Voor veel inwoners is dit een uitkomst. De bedrijvigheid van de Zoetermeer biedt kansen aan ondernemers en werknemers, en ’s avonds en in het weekend ‘bruist het’ zo lekker.
Maar, het leven in een drukke stad brengt ook hectiek met zich mee. Deadlines, filefrustraties of werkloosheid zijn belangrijke stresstriggers voor inwoners van een bedrijvige stad als Zoetermeer. Daarom zijn momenten van ontspanning even zo belangrijk. Sommigen zoeken rust door lekker te gaan sneeuwploegen in SnowWorld. Anderen maken een wandeling door het Westerpark.
Maar sommigen lukt het niet meer om te ontspannen zonder verdovende middelen of veelvuldig bezoek aan één van de casino’s in Zoetermeer.

Bij Ready for Change kennen we de stadse drukte maar al te goed. Als Rotterdammers staan we natuurlijk bekend om het gezegde ‘niet lullen maar poetsen’. Hard werken om successen te bereiken.
Hard werken hoeft echter geen stress op te leveren! Sterker nog, het kan ook enorm veel voldoening geven als jouw inspanningen resulteren in toffe ontwikkelingen.

Als één van de bekendste verslavingsklinieken van Rotterdam, is jouw ontwikkeling ook onze ontwikkeling. We helpen je om je verslaving duurzaam te verslaan. Niet door enkel af te kicken van een verslavende stof of gedrag, maar ook door te kijken naar levensinvulling. Werken is belangrijk, maar momenten van rust, bezinning en beloning zijn minstens zo belangrijk. In het centrum van Rotterdam, niet ver van Zoetermeer, helpen we jou graag aan deze positieve verandering.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change