Ik wil van mijn verslaving af

Als inwoner van Westland of de Glazen Stad zul je meer dan eens te maken hebben met de bedrijvigheid van een stad. Stress, haast, files of juist werkloosheid zijn belangrijke thema’s in het leven van een stedeling. De zee ligt in Westland natuurlijk op een steenworp afstand, maar niet alle drukte in je hoofd kun je wegnemen door even naar de golven te turen. De stad biedt kansen, maar de drukte is voor sommigen een trigger voor middelenmisbuik.

Bij Ready for Change, één van de bekendste verslavingsklinieken in Rotterdam, hebben we ook een doorpakkersmentaliteit. Een verslaving aan drugs, medicatie of gokken los je namelijk niet vanzelf op. Het is vaak best hard werken om jezelf weer een gezonde levensstijl aan te meten. Maar, daarbij zijn ook momenten van rust en beloning belangrijk. Dat is soms best een moeilijke balans! In onze verslavingskliniek in hartje Rotterdam, niet ver van Westland, helpen we jou op een duurzame manier van je verslaving af te komen. Dat doen we voor jou én samen met jou.

In onze verslavingskliniek in hartje Rotterdam helpen we jou van je verslaving af te komen. Daarnaast leren we je ook om een gezonde balans te vinden in je levensinvulling. Dat doen we voor jou én samen met jou.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change