Ik wil van mijn verslaving af

Vissersstad Vlaardingen is al sinds oudsher een stad vol bedrijvigheid. Heerlijk voor sommigen, want deze bedrijvigheid biedt kansen aan ondernemers en werknemers. Maar, het brengt ook druk met zich mee. Stress, haast, tijdsdruk of juist werkloosheid zijn belangrijke thema’s in een werkende stad.
Ook ontspanning is dan natuurlijk belangrijk. De één vindt rust in een wandeling door het groene centrum van Vlaardingen of door de Broekpolder, maar voor sommigen lijkt middelengebruik de enige uitweg.

Ook bij Ready for Change in Rotterdam zijn we goed bekend met stadse drukte. Bekend om het gezegde ‘niet lullen maar poetsen’, lijkt hard werken in Rotterdam gelijk te staan aan succes.
Maar hard werken hoeft niet altijd stress op te leveren! Sterker nog, het kan juist enorm veel voldoening opleveren als je je energie in leuke uitdagingen kwijt kunt.

Bij Ready for Change weten we dit maar al te goed. Als één van de bekendste verslavingsklinieken van Rotterdam helpen we jou om je verslaving duurzaam te overwinnen. Om dit te doen werken we niet alleen aan de afbouw van middelengebruik, maar ook aan je levensinvulling. Want, naast hard en leuk werken zijn ook momenten van rust en bezinning zijn belangrijk. In onze verslavingskliniek in hartje Rotterdam, niet ver van Vlaardingen, helpen we jou graag met die verandering.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change