Ik wil van mijn verslaving af

Als inwoner van Spijkenisse, net buiten de drukte van Rotterdam, geniet je van de allure en het aanzien van een stad, terwijl je de rust van de natuur in je achtertuin hebt. In de volgebouwde en bedrijvige randstad, is er altijd wel iets te doen. Er wordt veel en hard gewerkt en in de weekeinden ‘bruist het’ op de terrassen en stromen de winkelstraten vol. Heel gezellig, maar voor sommigen is het stadse leven stressvol. Hectiek, deadlines, filerijden, onregelmatige werktijden.. Het zijn stressprikkels die ons hele dagen, weken of maanden bezighouden.

Daarom ontspannen we! De één blaast stoom af met een wandeling langs de Maas, de ander komt tot rust door een dagje shoppen in Rotterdam. Maar voor sommige is het moeilijk om de stress los te laten. Als je moeite hebt met ontspannen lijken verdovende middelen soms de oplossing. Een drankje op het terras kan ook gezellig en ontspannen zijn, maar wanneer je niet meer zonder kunt, kan een verslaving zich ontwikkelen.

Denk je dat jij een verslaving hebt (of vormt) en ben je toe aan verandering?

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

In Rotterdam, de stad met het credo ‘Niet lullen maar poetsen’, kennen we de drukte van de stad.
Het overwinnen van een verslaving is soms ook hard werken. Maar het overkomen van je verslaving is een taak die juist energie en voldoening oplevert.

Bij onze Ready for Change-kliniek doen we meer dan alleen ‘afkicken’. We helpen jou je verslaving duurzaam te overwinnen. Naast dat we je helpen met afkicken, kijken we ook naar externe factoren als werk, hobby’s, relaties en je levensinvulling.

Klaar voor verandering?

Maak een afspraak in onze kliniek in hartje Rotterdam!
Je vindt Ready for Change vlakbij metrostation Beurs, op een kwartier lopen van Rotterdam Centraal.
Vanuit Spijkenisse dus zo’n half uur met de auto of het openbaar vervoer.

Alle behandelingen door Ready for Change worden gedekt door jouw zorgverzekeraar! Zo betaal je enkel en alleen je eigen risico.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change