Ik wil van mijn verslaving af

Schiedam! De stad van Jenever, maar staat ook de stad met haar prachtige historische havens en molenwerken. Schiedam kent de typerende drukte van een stad. Voor veel van haar inwoners is deze bedrijvigheid fijn. Er is veel werk te vinden, en ’s avonds en ’s weekends ‘bruist het’ zo lekker in het centrum. Maar, het leven in een stad als Schiedam kan ook hectisch zijn. Strakke deadlines, overwerk of filerijden op de Rotterdamse ring kunnen belangrijke stresstriggers zijn.

Gelukkig biedt Schiedam genoeg ontspanning! Voor velen is een avondwandeling door Schiedams historische centrum of een wandeling door het Prinses Beatrixpark een geweldige uitlaatklep. Maar voor sommigen wordt ontspannen steeds moeilijker. Het lukt dan bijvoorbeeld niet meer om te ontspannen zonder verdovende middelen.

Ready for Change onderkent dit probleem. Als Rotterdammers kennen we de drukte van de stad en staan we zelfs bekend om het gezegde ‘niet lullen maar poetsen’. Maar, hard werken is niet enkel stressen! Het kan enorme voldoening geven als jouw inspanning resulteert in bijzondere ontwikkeling. Bij Ready for Change zetten we ons in voor jouw positieve ontwikkeling. We willen je helpen om je verslaving duurzaam te verslaan. Niet alleen door je te helpen af te kicken, maar ook door te kijken naar levensinvulling. Niet ver van Schiedam, middenin Rotterdam, helpen we je graag. Zo werken we met je samen aan een verslavingsvrije toekomst!

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change