Ik wil van mijn verslaving af

Tussen Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Delft in, is er als inwoner van Rijswijk altijd iets te doen! Je geniet er van de gemakken en de historie van een van een oude stad, met het groen en de rust van een dorp. Het is een heerlijke balans voor veel inwoners.

Toch is het voor sommigen maar lastig om eenzelfde soort balans te vinden in hun eigen leven.
De druk van carrière en de drukte van een stad is sommigen te veel. Anderen vechten juist tegen eenzaamheid nadat een carrière afloopt. Waar sommigen prima stoom kunnen afblazen met een wandeling in het Wilhelminapark of juist de gezelschap opzoeken door een dagje te shoppen in Den Haag, is dat niet voor iedereen zo simpel.

Harddrugs, alcohol of wiet lijken dan soms een makkelijke uitweg. Even helemaal ontspannen of juist nergens meer aan denken. Het kan best lekker zijn voor een keertje, maar als het je niet meer lukt om te ontspannen zonder deze middelen, dan is een verslaving niet ver weg.

Denk je dat jij of een dierbare een verslaving hebt? Neem contact met ons op! Bij Ready for Change staan we altijd voor je klaar. Je kunt daarom vaak snel bij ons terecht, zonder lange wachttijden!

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

De kliniek van Ready for Change ligt in het hartje Rotterdam. Hier doen we veel meer dan je enkel te helpen met ontnuchteren, afkicken of streng toespreken. Nee, we helpen jou om je verslaving op een duurzame wijze te verslaan. Hoe we dat doen?
We kijken naar externe factoren. Hoe gaat het met je carrière? Wat zijn je hobby’s? Hoe zijn jouw relaties? Je levensinvulling heeft vaak een enorme invloed op je verslaving!

Ben jij klaar voor verandering?

In onze Ready for Change-kliniek helpen wij jou daarom graag de eerste stap te zetten in de richting van een verslavingsvrije toekomst.

Hoe jouw verslaving er ook uitziet, je kunt vaak al snel bij ons terecht voor een behandeling. Ook worden onze behandelingen gedekt door jouw zorgverzekering! Twijfel dus niet langer en meld je nu aan via onderstaande knop.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change