Ik wil van mijn verslaving af

Tussen Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Delft in, is er als inwoner van Pijnacker altijd iets te doen! Je geniet er van het beste van de stad en dorp in één. Alle gemakken van de stad binnen handbereik, maar de rust van een kleinere plaats in de achtertuin. Het is een heerlijke balans.

Toch is het voor sommigen moeilijk om eenzelfde balans te vinden in hun leven. De druk van werk kan te groot worden, of juist eenzaamheid ligt op de loer nadat een carrière afloopt. Waar sommigen prima stoom kunnen afblazen met een wandeling bij de Dobbelplas of juist de gezelschap opzoeken met een potje golf in Zoetermeer, is dat niet voor iedereen zo simpel.

Harddrugs, alcohol of wiet lijken in zo’n geval soms een makkelijke uitweg. Even helemaal ontspannen of juist nergens meer aan denken. Tuurlijk, een drankje op het terras of een blowtje met vrienden kan gezellig zijn, maar als het niet meer lukt om te ontspannen zonder, ontwikkeld een verslaving zich snel.

Denk je dat jij of een dierbare een verslaving hebt? Neem contact met ons op! Bij Ready for Change staan we altijd voor je klaar. Je kunt daarom vaak snel bij ons terecht, onze wachttijden zijn kort!

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

De kliniek van Ready for Change ligt in het hartje Rotterdam. Hier doen we veel meer dan je enkel te helpen met ontnuchteren of afkicken. Nee, we helpen jou om je verslaving op een duurzame wijze te verslaan. Daarom kijken we ook naar externe factoren. Hoe gaat het met je carrière? Wat zijn je hobby’s? Hoe zijn jouw relaties? Je levensinvulling heeft vaak invloed op je verslaving.

Ben jij klaar voor verandering?

In onze Ready for Change-kliniek, middenin Rotterdam, helpen wij jou graag aan een verslavingsvrije toekomst. Je kunt vaak snel bij ons terecht voor je behandeling. Daarbovenop worden deze behandelingen ook nog eens gedekt door je zorgverzekering.

Vanuit Pijnacker ben je iets minder dan 30 minuten onderweg met de auto of het openbaar vervoer.
Twijfel niet langer en meld je dus vandaag nog aan!

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change