Ik wil van mijn verslaving af

Wonen in de randstad betekent bedrijvigheid. Als inwoner van de gemeente Papendrecht ben je waarschijnlijk bekend met de drukte van de randstad. Er is veel werk te doen en er wordt dan ook veel gewerkt. In de weekeindes ‘bruist het’ op straat en zijn de winkelstraten vol. Lekker, maar ook hectisch voor sommigen. Strakke deadlines, overwerk of filerijden op de Rotterdamse ring zijn voor sommigen echte stresstriggers.

Een lekkere avondwandeling door het centrum of een dagje relaxen in Park Buitenoord is dan een perfecte uitlaatklep, maar sommigen vinden maar moeilijk rust. Het lijkt hen dan soms niet meer te lukken om te ontspannen zonder verdovende middelen. Af en toe een drankje of recreatief drugsgebruik hoeft helemaal niet erg te zijn. Maar onder de verkeerde omstandigheden is het een voedingsbodem voor verslaving.

Bang dat je verslaafd bent of wordt?

Ready for Change ziet vaker hoe (werk)druk bij kan dragen aan verslaving.
Het overwinnen van een verslaving is soms ook hard werken, maar het is ook ontspannen. Het is een overwinning waarbij de balans tussen ontspanning en werk enorm belangrijk is. Bij Ready for Change helpen we je verslaving duurzaam te verslaan. Deze duurzaamheid behaal je niet door enkel af te kicken, maar het is ook belangrijk om naar je levensinvulling te kijken.

Op 20 minuten van Papendrecht, middenin Rotterdam, helpen we je graag aan een verslavingsvrije toekomst.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change