Ik wil van mijn verslaving af

Als inwoner van Oud-Beijerland geniet je van een dorpse charme, gecombineerd met de allure en het aanzien van een stad. Wonen in de randstad staat vaak gelijk aan bedrijvigheid. Als inwoner van de gemeente Oud-Beijerland ben je waarschijnlijk bekend met stadse drukte. Er is veel werk te doen en er wordt ook veel gewerkt. En in de weekeindes ‘bruist het’ op de terrassen en stromen de winkelstraten vol. Gezellig, maar voor sommigen ook heel hectisch. Sommigen ervaren stress vanwege strakke deadlines, pendelen van- en naar werk of wisselende werktijden.

De één blaast daarom stoom af met een avondwandeling door het centrum, de ander gaat liever ravotten met de hond in het Laningpark. Maar sommige mensen komen nog maar moeilijk tot rust. Ontspannen zonder verdovende middelen lijkt dan bijna niet meer te lukken.
Tuurlijk, af en toe een drankje hoeft helemaal niet erg te zijn, maar als je niet meer zonder kunt, ligt een verslaving op de loer.

Denk je dat je verslaafd bent of wordt?

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

Werkend vanuit Rotterdam, de stad met het credo ‘Niet lullen maar poetsen’, kennen we de stressfactoren van de stad maar al te goed. Bij Ready for Change kijken we dan ook verder dan alleen ‘afkicken’. We helpen jou om je verslaving te verslaan op een duurzame manier. Dit doen we door je niet enkel te helpen af te kicken, maar door ook te kijken naar overige factoren zoals werk, levensinvulling en hobby’s.

Zeker, het overwinnen van een verslaving is soms ook hard werken. Maar als je jouw verslaving overwint geeft je dat een boost aan vertrouwen en voldoening. Het is een overwinning waarbij de balans tussen ontspanning, werk en zelfontplooiing enorm belangrijk is.

Klaar voor een verslavingsvrije toekomst?

In de buurt van Rotterdam Centraal, vlakbij metrostation Beurs, ligt onze kliniek.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change