Ik wil van mijn verslaving af

Als inwoner van Gouda, de grootste stad in het Groene Hart, ben je de drukte van een stad wel gewend. Het wonen in een grote stad is voor veel inwoners geweldig. De bedrijvigheid van een stad als Gouda vergroot je kansen op de arbeidsmarkt, en ’s avonds en ’s weekends ‘bruist het’ zo lekker in het centrum. Maar, het leven in een drukke stad als Gouda kan ook hectisch zijn. Strakke deadlines, treinen die niet rijden of overwerkt raken zijn belangrijke stresstriggers voor inwoners van een bedrijvige stad. Daarom is even ontspannen soms heel belangrijk. Sommigen kunnen heerlijk ontspannen met een avondwandeling door Gouda’s historische centrum of een wandeling door het Goudse Hout. Maar soms lukt het niet meer om te ontspannen zonder verdovende middelen.

Bij Ready for Change kennen wij, als Rotterdammers, de drukte van de stad.
Bekend om het gezegde ‘niet lullen maar poetsen’ zit hard werken in ons DNA. Maar, hard werken is niet alleen maar stressen! Het kan juist veel voldoening geven als jouw inspanningen resulteren in toffe ontwikkelingen.

Jouw ontwikkeling is ook onze ontwikkeling. We willen je helpen om je verslaving duurzaam te verslaan. Niet door alleen door je af te laten kicken, maar ook door te kijken naar je levensinvulling. Centraal gelegen in Rotterdam, niet te ver van Gouda, helpen we je graag aan een verslavingsvrije toekomst.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change