Ik wil van mijn verslaving af

Delft, met haar mooie schilders geschiedenis, staat inmiddels ook bekend als industrie- en universiteitsstad. Het leven in de stad ligt stedelingen vaak perfect. De bedrijvigheid van een stad biedt kansen aan ondernemers en werknemers, en ’s avonds en ’s weekends ‘bruist het’. Maar, het stadse leven brengt ook druk met zich mee. Deadlines, overwerkt raken of juist werkloosheid zijn belangrijke knelpunten voor inwoners van een bedrijvige stad. Daarom is ook ontspanning belangrijk. En waar de één rust vindt in een wandeling door het oude centrum van Delft of door het Wilhelminapark, vindt de ander enkel nog ontspanning in middelengebruik.

Als Rotterdammers kennen we de stadse drukte maar al te goed bij Ready for Change. Bekend om het gezegde ‘niet lullen maar poetsen’, lijkt hard werken in Rotterdam gelijk te staan aan succes.
Toch hoeft hard werken echt niet altijd stress op te leveren! Sterker nog, het kan ook juist enorm veel voldoening opleveren als je jouw energie kwijt kunt in toffe uitdagingen.

Als één van de bekendste verslavingsklinieken van Rotterdam, zien we jouw verslaving als een uitdaging. We kunnen je helpen jouw verslaving duurzaam te verslaan door niet alleen jouw middelengebruik te beperken, maar we kijken we ook naar je levensinvulling. Want, naast werken zijn ook momenten van rust, bezinning en beloning belangrijk. In onze verslavingskliniek in hartje Rotterdam, niet ver van Delft, helpen we jou graag deze verandering teweeg te brengen.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change