Ik wil van mijn verslaving af

Als inwoner van Brielle geniet je van het beste van de stad en dorp in één. Als onderdeel van de bedrijvige randstad, is er altijd iets te doen! Er wordt veel én hard gewerkt en in de weekends zoemen de terrassen en vullen de strandjes zich met toeristen. Heel gezellig, maar dat stadse leven is niet voor iedereen weggelegd. Want ook drukte, deadlines en toerisme zijn onderdeel van het leven in de stad. De één blaast stoom af door te watersporten in het Brielse Meer, de ander maakt liever een avondwandeling door historische centrum.

Maar, voor sommigen gaat ontspannen niet vanzelf. Genotsmiddelen als alcohol of pijnstillers lijken dan soms een makkelijke uitweg. Tuurlijk, een drankje op het terras is gezellig en ontspannen, maar als je alleen nog kunt ontspannen met een drankje op, ligt een verslaving op de loer.

Vrees je dat jij of een dierbare een verslaving hebt of heeft? Neem contact met ons op! Ons team van deskundigen staat voor je klaar.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

Bij Ready for Change kennen we de drukte van de stad. In het hartje van de stad met het credo ‘Niet lullen maar poetsen’, ligt onze kliniek. Bij onze kliniek in Rotterdam doen we meer dan je alleen helpen met ‘afkicken’. We helpen jou je verslaving duurzaam te overwinnen. Naast het afkicken, kijken we daarom ook naar externe factoren die invloed hebben op je verslaving. Hoe zit je in je werk, wat zijn je hobby’s, hoe zijn je relaties? Ofwel: wat is jouw levensinvulling?

Het overwinnen van een verslaving is soms ook hard werken, maar het gaat ook zoveel energie en voldoening geven!

Ben jij klaar voor verandering?

Maak dan nu een afspraak in onze Ready for Change-kliniek!
Onze kliniek ligt middenin Rotterdam, vlakbij metrostation Beurs.
Vanuit Brielle ben je zo’n half uur onderweg met de auto of een uur met het OV.

Oh! En alle zorg van Ready for Change wordt gedekt door je zorgverzekering.
Zo betaal je dus alleen nog het eigen risico. Meld je aan en begin aan een verslavingsvrije toekomst!

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change