Ik wil van mijn verslaving af

Als inwoner van Bleiswijk geniet je van het beste van de stad en dorp in één. Als onderdeel van de bedrijvige randstad, en tussen Rotterdam en Den Haag in, is er altijd iets te doen! Voor stedelingen is werk, gezelligheid en ontspanning soms maar moeilijk te balanceren. Waar de één stoom kan afblazen met een wandeling in de Bleiswijkse zoom is dat voor een ander minder gemakkelijk.

Middelen als alcohol of wiet lijken in zo’n geval soms een makkelijke manier van ontspanning.
Een drankje op het terras of een blowtje met vrienden is gezellig, maar als het niet meer lukt te ontspannen zonder deze middelen, dan ligt een verslaving op de loer.

Denk je dat jij of een dierbare een verslaving hebt? Neem contact met ons op! Bij Ready for Change staan we altijd voor je klaar.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

Bij Ready for Change kennen we de drukte van de stad. In hartje Rotterdam ligt onze kliniek.
Hier doen we meer dan je enkel te helpen met ontnuchteren of afkicken.

We helpen jou je verslaving op een duurzame wijze te overwinnen. Naast het afkicken, kijken we daarom naar externe factoren die invloed hebben op je verslaving. Hoe gaat het met je carrière? Wat zijn je hobby’s? Hoe zijn jouw relaties? Ofwel: hoe vul jij je leven in?

Ben jij klaar voor verandering?

In onze Ready for Change-kliniek helpen wij jou graag aan een verslavingsvrije toekomst.
We hebben geen lange wachttijden en onze behandelingen worden gedekt door je zorgverzekering! Meld je dus vandaag nog aan!

Onze kliniek ligt middenin Rotterdam, vlakbij metrostation Beurs. Vanuit Bleiswijk ben je dus iets minder dan 30 minuten onderweg met de auto of het openbaar vervoer.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change