Ik wil van mijn verslaving af

Als inwoner van Berkel en Rodenrijs en Lansingerlander geniet je van de allure en het aanzien van een stad, terwijl je de rust van de uitgestrekte weilanden in je achtertuin hebt. Wonend in de volgebouwde en bedrijvige randstad, lijkt het alsof er altijd wel iets te doen is. Er wordt veel en hard gewerkt en in de weekeindes ‘bruist het’ in het centrum en stromen de winkelstraten vol. Heel gezellig, maar voor sommigen is het stadse leven ook hectisch. Stress, strakke deadlines, pendelen van- en naar werk of wisselende werktijden.. Het zijn prikkels die ons de hele dag, week of maand bezighouden.

De één blaast daarom stoom af met een avondwandeling langs de velden, de ander komt tot rust door te shoppen in Rotterdam. Maar sommige mensen lukt het niet meer om vanzelf tot rust te komen. Verdovende middelen lijken dan een oplossing te bieden. Een gezellig drankje op het terras kan ook heerlijk ontspannen zijn! Maar, als je niet meer zonder kunt, ligt een verslaving op de loer.

Denk je dat jij een verslaving hebt en ben je klaar voor verandering?

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

Werkend vanuit Rotterdam, de stad met het credo ‘Niet lullen maar poetsen’, kennen we de drukte van de stad maar al te goed. Bij onze Ready for Change-kliniek doen we dan ook meer dan alleen ‘afkicken’. We helpen jou je verslaving te verslaan op een duurzame manier. Naast hulp bij afkicken, kijken we ook naar externe factoren als werk, hobby’s, relaties en je levensinvulling.

Begrijp ons niet verkeerd! Het overwinnen van een verslaving is soms ook hard werken.
Maar het overkomen van je verslaving is een taak die energie en voldoening oplevert. Zo zoeken we naar een balans tussen ontspanning, werk en zelfontplooiing.

Ben jij klaar voor verandering?

In de buurt van Rotterdam Centraal, vlakbij metrostation Beurs, ligt onze kliniek. Hier helpen we jou aan een verslavingsvrije toekomst.

En geen zorgen! Alle behandelingen door Ready for Change worden gedekt door jouw zorgverzekeraar! Zo betaal je enkel en alleen je eigen risico.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change