Ik wil van mijn verslaving af

Als inwoner van de gemeente Barendrecht ben je bekend met de flitsende drukte en energie van de stad. Wonen in de randstad staat gelijk aan bedrijvigheid. Er is veel werk en er wordt veel gewerkt, en ’s avonds en in de weekeindes ‘bruist het’. Maar, het leven de randstad kan ook hectisch zijn. Als inwoner van Barendrecht zul je vast ook wel eens te maken hebben met strakke deadlines, overwerk of filerijden op de Rotterdamse ring. Het leven in de randstad is fijn, maar soms ook stressvol!

Ontspannen in Schiedam is gelukkig niet moeilijk. Een lekkere avondwandeling door het centrum of een dagje relaxen in Park Buitenoord, voor sommigen is dat een geweldige uitlaatklep. Maar anderen vinden maar moeilijk rust. Het lijkt dan soms niet meer te lukken om te ontspannen zonder verdovende middelen.

Klinkt herkenbaar?

Ready for Change ziet dit probleem vaker. Als Rotterdammers kennen we de drukte van de stad en zijn we bekend met hard werken: niet lullen maar poetsen! Ook het overwinnen van een verslaving is soms hard werken, maar daarnaast zijn ook momenten van rust en bezinning zijn belangrijk.
Bij Ready for Change willen we je helpen je verslaving duurzaam te verslaan. Niet enkel door je te helpen met afkicken, maar ook door je levensinvulling onder de loep te nemen.

Ten noorden van Barendrecht, middenin Rotterdam, helpen we je hier graag mee.

Ik ben klaar voor verandering

Aanmelden bij Ready for Change

(Anoniem) vragen stellen over mijn gebruik

Bellen met Ready for Change