help mij

RFC is een lifestyle

Ready For Change is een instelling voor verslavingszorg. We behandelen allerlei soorten verslavingen, maar we doen graag meer met de kennis en expertise die we hebben. 

Vandaar dat we onder de merknaam Ready For Change meer willen bieden dan ambulante zorg alleen. Om zo een grotere groep mensen met verslavingsproblemen te kunnen helpen. Zo brengen we onder meer speciale verslavings-apps uit, en bieden wij merchandise en brochures aan.

Onze apps

Wij van Ready For Change weten maar al te goed dat de strijd tegen een verslaving niet stopt zodra je behandeling is afgerond. Om je na je behandeling te steunen hebben we ‘verslavingsapps’ ontwikkeld. Deze gratis apps voor op je smartphone helpen je altijd en overal; als je een zwak moment voelt opkomen, meer wilt weten of trots wil laten zien hoe lang je al in herstel bent.

De Verslavingsapp

In de Verslavingsapp vindt je tests, kun je exact de tijd berekenen dat je clean bent en vind je meer informatie om een terugval te voorkomen. Voel je een zwak moment opkomen en dreigt een terugval, middels de noodknop kun je meteen contact krijgen met een hulpverlener.

SexAddiction App

De SexAddiction App is geschikt als je meer wil weten over seksverslaving. Ook kun je hiermee jezelf of iemand anders testen op seksverslaving. Download een van beide apps hier! (link naar google play en app store)

Onze brochures

Op onze site vind je veel informatie over verslavingen en onze behandelingen. Maar als je deze informatie thuis rustig wilt doorlezen, of iemand anders kennis wil laten maken met Ready For Change dan hebben wij gratis brochures beschikbaar.

De brochures kun je via onze site downloaden of per post thuis ontvangen.

Vul hieronder eerst jouw persoonsgegevens in. Je kan ervoor kiezen deze via een downloadlink in je mailbox te ontvangen, of opgestuurd te krijgen via de post. In het laatste geval vragen wij jou ook je adres in te vullen.

Brochure voor cliënten

aanvragen
X

Brochure voor cliënten aanvragen

Brochure voor verwijzers

aanvragen
X

Brochure voor verwijzers aanvragen

Brochure voor werkgevers

aanvragen
X

Brochure voor werkgevers aanvragen